Kjo është nëna simpatike e ‘Melekut’, jashtë serialit, por i ka ngjarë babait (Foto)

Kjo është nëna simpatike e ‘Melekut’, jashtë serialit, por i ka ngjarë babait. Ishte vetëm 6 vjeç kur luajti rolin e “Melek” në serialin “Nënë”, që theu rekord audience në shtetet ku u transmetua, përfshirë edhe Shqipërinë.

Ndonëse sot është vetëm 8 vjeç, aktorja Beren Gokyildiz numëron disa role në serialet më të ndjekur turk, por famën e madhe e mori pas serialit “Nënë”.

Ajo nuk vjen nga një familje aktorësh, por mamaja e saj është bërë e famshme gjithashtu prej emrit të së bijës pasi Beren Gokyildiz poston shpesh foto me familjen. Mamaja e aktores, Mine duket një zonjë shumë simpatike dhe nga fotot shihet se Beren shumë tipare i ka marrë nga e ëma.

Ndonëse sot është vetëm 8 vjeç, aktorja Ber en Goky ildiz numëron disa role në serialet më të ndjekur turk, por famën e madhe e mori pas serialit “Nënë”.