Kjo është motra bukuroshe e Leonora Jakupit (FOTO)

Leonora Jakupi është nga këngëtaret që ka arritur që jetën private dhe familjarët e saj t’i mbajë larg syrit të medias dhe publikut.
Familja e këngëtares nuk kanë të bëjnë asgjë me famën dhe profesionet e tyre janë krejtësisht jashtë botës së showbizit. Leonora ka një motër më të vogël, e cila quhet Blerta dhe për nga bukuria i bënë konkurencë motrës së madhe, e cila cilësohet si një nga femrat më të bukura të skenës shqiptare,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.