Kjo eshte mbesa bukuroshe e Shyhrete Behlulit (Foto)

Familja e madhe e këngëtares së njohur Shyhrete Behlulit është mjaftë prezente në mediat rozë.

Këngëtarja është nënë e pesë fëmijëve dhe është berë disa herë gjyshe.Vajza e madhe e Shyhretes është Njomza, e cila ndonëse është martuar në moshë të re tashmë i janë rritur vajzat. Kurse djalin e ka ende të vogël.Ja si duket mbesa e saj,k1ikko posht re!klamn dhe hapet,fotoja.