Kjo eshte Gruaja e Vedatit të stupcave, ja sa e bukur dhe elegante eshte


Kjo eshte Gruaja e Vedatit të stupcave, ja sa e bukur dhe elegante eshte. Quhet Allmira dhe konsiderohej si një ndër vajzat më të bukura në vend. Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.

Ajo fitoi edhe çmimin e madh “The Best Model of Kosova” dhe kështu nisi një karrierë të suksesshme në botën e modelimit.Allmira sot është e martuar me aktorin e njohur të humorit Vedat Bajrami.Kjo eshte Gruaja e Vedatit të stupcave, ja sa e bukur dhe elegante eshte. Quhet Allmira dhe konsiderohej si një ndër vajzat më të bukura në vend. Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.