Kjo është “Gruaja e Rexhep Selimit” një super bukuroshe, do befasoheni

Shqipe Mehmeti-Selimi, gruaja e deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka treguar për periudhën e lu ftës dhe pjesëmarrjen e saj.Ajo ndër të tjera, ka treguar edhe kohën kur e ka njohur Rexhep Selimin, tashmë burrin e saj. “Si me Rexhën, unë jam takuar edhe me shumë bashk te tjerë por, pash diçka tek ai dhe kështu me kohë, duke e parë, duke biseduar me të, normalisht që ndjenjat janë rritur për të k1ikko ne videon, posht ketij shkrimi dhe n’diqni,pamjet.