Kjo Është Gruaja E Adem Mikullovcit, Që Duket Si Të Jetë Vajza E Tij (Foto)

Lumnije Mikullovci është bashkëshortja e aktorit më të vjetër që ka Kosova, Adem Mikullovcit.

Lunija e cila ka studiuar në Francë për regji, sot ajo punon në Televizionin Publik të Kosovës pikërisht në regji.

Ajo është një punëtore e zonja dhe shumë e dashur me kolegët, pasi kjo shihet edhe në fotografitë e shumta që ka me kolegët e saj në rrjetet sociale,shtype meposht rek’lamn dhe shikoje,foton.