Kjo është gruaja bukuroshe e Llukmanit të “O sa mirë” (Foto)

Kjo është gruaja bukuroshe e Llukmanit të “O sa mirë”. Aktori i serialit “O sa mirë”, Ernest Zymberi që luan rolin e Llukmanos, shpesh në rrjetet sociale e prezanton partneren e tij.

Dhe shihet se çifti bëjnë një jetë na harmoni ngase edhe udhëtojnë shumë shpesh bashkë. Gruaja që është krah tij, nuk është ndonjë figurë publike dhe emri i saj nuk dihet.

Ngase në asnjërën prej fotografive që ka publikuar Ernesti, ajo nuk është e etiketuar. Aktori i serialit “O sa mirë”, Ernest Zymberi që luan rolin e Llukmanos, shpesh në rrjetet sociale e prezanton partneren e tij.

Dhe shihet se çifti bëjnë një jetë na harmoni ngase edhe udhëtojnë shumë shpesh bashkë.