Kjo është gruaja bukuroshe e Fatos Kryeziut (FOTO)

Fatos Kryeziu është aktor nga Prizreni, që u bë i njohur për publikun prej 10 vitesh përmes serialit të njohur “Kafeneja Jonë”.

Ka luajtur në shumë projekte, por ai që i dha famë, padyshim që është “Kafeneja Jonë” dhe roli i “Kokës”. Fatos Kryeziu, gjithashtu është edhe këngëtar i rokut.

Ndër vite, ka prezantuar para publikut disa projekte muzikore, që kanë marrë pëlqimin e mases. Pak është folur për jetën private të aktorit, megjithëse dihet se është i martuar dhe se është baba i tri vajzave. Fatos Kryeziu është aktor nga Prizreni, që u bë i njohur për publikun prej 10 vitesh përmes serialit të njohur “Kafeneja Jonë”,ditorja.