Kjo është gruaaja dhe femiije,t e Luan Jahes, Dajes Skender

Kjo është gruaaja dhe femiije,t e Luan Jahes, Dajes Skender.

Ndonëse është një nga aktorët më të mirë e më të angazhuar në vend, Luan Jaha pak shfaqet në intervista, apo media në përgjithësi.

I rezervuar, apo media po rezervon pak hapirë për aktorët e figurat e mirëfillta të artit?Jaha, ka luajtur dhjetra role të sukseshme në teatër, film, por edhe televizion. Ndonëse shkëlqej në “Kukumi”, roli më i popullarizuar i tij është ai i “Dajes Skender” tek seriali “Familja Moderne”.

Për ju që keni kurreshtje ta shihni se si duket sot, por edhe cila është familja e tij, ja ku e keni rastin, shkruan “Kosovarja”.Për ju që keni kurreshtje ta shihni se si duket sot.