Kjo është arsyja pse Feride dhe Kaderin nuk i kemi parë bashkë në seriaal (Foto)

Kjo është arsyja pse Feride dhe Kaderin nuk i kemi parë bashkë. “Më Fal” është nga serialet më të shikuara turke në vendin tonë.Aktorët e këtij seriali kanë përshëndetur në gjuhën shqipe.Feride dhe Kaderin nuk i kemi parë bashkë në asnjë skene të ser’ialit.

Edhe pse ky se’rial ka shume kohë që transmetohet nuk i kemi parë bashkë ndonjëherë.Disa bëjnë të ditur arsyen pse Kaderi dhe Feride nuk duken në një skenë të përbashket. Në fillim të xhirimeve të serialit Mëfal.

Feride kishte pretenduar e para që ta marrë rolin kryesorë pasi që kishte përvojë më të madhe në televizion. Ajo i mori rolin kryesorë Kaderit.

Dhe nga ai moment ato të dyja nuk kanë kontakte të mira edhe në jetën privatee, E dinit ketee gje ju,transmeton ditorja.