Kjo është arsyeja pse ‘Buqja e Familjes Moderne’ nuk u Martua kurrë do te tuj len pa mend…


Ata qe e pelqejn teatrin e njohin si aktorja që shkëlqen në çdo shfaqje, që e realizon mrekullisht çdo rol. Xhejlane Godanci ka vendosur të rrijë larg medies, por edhe larg meshkujve. Ndonëse në të 50-tat, ajo është beqare dhe nuk flitet për ndonjë mashkull në jetën e saj.

Burime të afërta me aktorën thonë se është karakteri i fortë i Xhekit që i mban pak larg meshkujt. E , këta të fundit duan më shumë të kenë të bëjnë me femra pa shumë pretendime, pra jo si Xhejlanja dhe femrat e tjera të forta që ja dalin vetë në jetë. Aktorja duket e kënaqur me statusin e saj dhe është mjaftë e angazhuar në profesion.