Kjo ështa data e fundit kur gjy qtari francez duhet të vendos përfundimisht për a ktakuzen ndaj Thaçit e Veselit

Komunikata e famshme e Prokurorisë së Specializuar të Hagës që njofton për dërgimin në gjykatë të a ktakuzës kundër presidentit Thaçi dhe kreut të PDK-së.

Kadri Veseli qëndron ende në uebsajtin e këtij instituticioni. Komunikata e cilësuar si politike nga shumë ekspertë të fushës njofton se më 24 pr ill, një a ktakuzë e përpiluar nga Prokurori Special i Hagës është dërguar në gjykatee. Po bëhen gati dy muaj që prej se Prokuroria e Specializuar e Hagës lëshoi komunikatën e famshme.

Përmes së cilës njofton për përpilimin e një a ktakuze kundër presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, kreut të PDK-së, Kadri Veseli dhe disa personaliteteve tjera të UÇK-së, të cilëve nuk u janë publikuar emrat.