Kjo bukuroshe është kunata e Motrave Mustafa, Nuk e keni idene sa e bukur duket ajo (FOTO)

Siç dihet put hja në buzë tek fëmijët nuk është e preferueshme, këtë e thonë edhe psikologët e specialistët.Në radhë të parë është në pyetje shëndeti shkaku i infe./ ksioneve të mundshme që mund të barten e në radhë të dytë nuk konsiderohet edukative.

Por koha moderne sikur po i shkel këto parime, ka prindër që dashurinë e shprehin tek fëmijët duke shkëmbyer puthje në buzë, e dikush madje sot po i mëson këtë metodë edhe mes vëllezërve e motrave.

Tek sa po festohet dita ndërkombëtare e fëmijëve, kunata e motrave Mustafa, Medina postoi një imazh të dy fëmijëve të saj në ditën e tyre.Por vëmendja ra pikërisht në pozenn e tyre.

Kunataa e motrave Mustafa, Medina postoi, Ja dhe foto e saj, shikojeni sa e bukur dhe elegante duket ajo,ditorja.