Kjo balerinë mbeti pa flokë nga një gabim që shumë vajza e bëjnë çdo ditë, ja paralajmërimi i saj

Kjo balerinë mbeti pa flokë nga një gabim që shumë vajza e bëjnë çdo ditë.

Balerinët nuk janë të vetmit që e duan stilin klasik të flokëve.Por ish balerina, Diva Holland po i paralajmëron të tjerët për rrezziqet e mbajtjes së flokëve të lidhura shumë fort.

Vite me radhë ajo lidhte flokët e saj me një lidhëse të ngushte, dhe Diva filoi të humbasë flokët e saj në moshën 13 vjeçare.Kur Diva, u bë 22 vjeçare dhe ishte në shkollë ende ajo u përballë me shumë ngacmime nga shokët e saj.
Alo pecia Tra ction është termi i përdorur për humbjen e flokëve për shkak të tërheqjes së vazhdueshme dhe të vazhdueshme të rrënjëve.

Raportet e Pavarura tregojnë se shenjat janë shpesh delikate, dhe së pari shfaqen si humbje e flokëve rreth linjës së hollë.Diva përfundimisht vendosi t’i nënshtrohet një operacioni për një transplantim të njësive folikulare, që përfshinte marrjen e copave të lëkurës me flokë nga skaji i kokës së saj dhe zhvendosjen e tyre në vendet ku humbja e flokëve ishte e dukshme,