Keto jane shenjat që tregojnë se ju keni patur korr onaviirus dhe e keni kaluar atë


Keni patur një ftohje të keqe dhe temperatura nuk ju ka rene dhe mezi jeni qetesuar me pas. Ethe, ose të dridhura, Kollitje, Vështirësi në frymëmarrjee.

Lodhjee, Dhi mbje e muskujve të trupit, dhi mbje fyti dhe/ose koke Humbbje e shijes ose erës Rrufë Të përziera ose të vjella Diarre Në një moment të caktuar keni humbur shijen ose nuhatjen Keni patur një rënië flokësh të pashpjegueshme Ndonjëherë jeni ndjerë si pa frymë apo sikur po ju merrej fryma papritmas.

Hulumtimi i botuar në revistën JAMA ka zbuluar se njerëzit me Co vi d-19 mund të kenë disa pasoja të virr usit, përfshirë shkurtim të frymëmarrjes. Kjo ka të ngjarë të ndodhë për shkak të inflamacionit të qëndrueshëm në mushkëri dhe është një nga simptomat më tipike të vir usitt.

Keni patur kollë që dukej sikur s’do largohej Jeni ndjerë vërtet, vërtet të lodhu Sipas studimit JAMA, 53% e pacientëve thanë se po luf tonin me lodhjen rreth 60 ditë pasi kishin shfaqur për herë të parë shenja të vir usit.Keni patur simptoma të pazakonta, që dukej sikur do zgjasin përgjithmonë.