Këto janë dietaat e duhura në bazë të moshës që keni

Duke marrë parasysh se të gjithë organizmat e njerëzve janë të ndryshëm vijmë në përfundim që nuk ekziston një dietë pefekte.

Trupi në këtë moshë është duke u rritur dhe zhvilluar, ka nevojë për shumë përbërës ushqimorë. Sigurohuni që të hani vaktin e mëngjesit gjithmonë të pasur me minerale dhe vitaminatt e duhura.
Në vitet e 20-ta:
Hiqni dorë nga ushqimet e shpejta. Reduktoni konsumin e patateve të fërguara, çokollatës apo ushqimeve të shpejta.
Ne vitet e 30-ta…Shtypenii re!klamn meposht dhe lexo,tekstin,ne vazhdim.