Këtë kokërr e keni të gjithë në shtëpi : Hidhjani luleve ose bimëve të kopshtit tuaj dhe shikoni se sa shpejt do të rriten ato


Aspirina është ilaçi që gjendet në shtëpinë e çdo shqiptari, pasi për vite me rradhë kur në treg nuk qarkullonin medi kamente dhe për shqetësimin e vogël, të gjithë gjenin shpëtim tek aspirina.Veç dhi mbjes së kokës, dhëmbit, muskujve e përdorimeve të tjera për bukurinë që Living ka ndarë me ju, aspirina mund të përdoret dhe në kopshtari.

Veç dhi mbjes së kokës, dhëmbit, muskujve e përdorimeve të tjera për bukurinë që Living ka ndarë me ju, aspirina mund të përdoret dhe në kopshtari.E çuditshme se sa shumë përdorime gjen një medi kament i vetëm e kjo vetëm falë enzimave aktve tejet të fuqishme të saj. Lexoni më poshtë 7 mënyra si mund ta përdorni aspirinën për lulet e bimët tuaja.Aspirina forcon rrënjët.

Kur transplantoni lule apo bimë nga një vazo në vazon tjetër, sigurohuni që në dhe të keni tretur një aspirinë.Aspirina përshpejton procesin e mbirjes1 tabletë e gjysmë në 2 litra ujë mund të përmirësojë ndjeshëm mbirjen e fares.Një paste e përgatitur me aspirine mund të mbrojë gjethet e bimës nga kaf. shimet e insekteve.

Ujitja me aspirina përshpejton rritjen e bimëve Një herë në tre javë tresni një aspirinë në një litër ujë dhe ujisini lulet. Ato do të rriten më të bukura dhe do të lulëzojnë shumë shpejtë.Aspirina ndihmon që lulet e prera të qëndrojnë të freskëta më gjatëVendosni një gjysmë aspirine në një vazo me lule të freskëta të prera nga kopshti juaj për t’i ndihmuar ato të qëndrojnë më të freskëta.