Këtë foto nuk e keni parë, Adriana Matoshi përkrahë të dashurit afrikan

Aktorja Adriana Matoshi po kalon ditë të bukura me të dashurin e saj të ri. Adriana para pak kohësh ka zbuluar se është në një lidhje dashurie dhe se është shumë e lumtur.

Këtë foto nuk e keni parë, Adriana Matoshi përkrahë të dashurit afrikan. Kaq shumë u komentua lidhja e saj e re. Aktorja e njohur.

Adriana Matoshi ka publikuar një foto të përbashkët me të dashurin e saj, të ri. Matoshi duket se i gëzohet kaq shumë pranisë së partnerit të saj.

E tani aktorja duket se nuk e ka problem të dalë edhe në publim me të dash urin e saj, i cili nuk është shqiptar. Çifti në fjalë duken kaq të lumtur afër njëri- tjetrit.