Këtë emision e drejtoj unë, Arbana Osmani është zënë me Donaldin, i ka..

Këtë emision e drejtoj unë, Arbana Osmani është zënë me Donaldin, i ka..Tani kohve te fundit ai dhe Bora jane ne qender te vemendjes, Donaldi bëri një kërkesë, ai tha ta vazhdojë Iliri të flasë teksa i ndërhyri moderatorja.

Unë e drejtoj emisionin, tha Arbana, teksa momenti u përcjell me duatrokitje nga publiku dhe të qeshura. Ndryshe, Donaldi dhe Arjola, debatuan lidhur me situatat brenda shtëpisë. Megjithatë, dyshja po bisedojnë me tone të ulëta kësaj radhe.