Kete Bora nuk e priti aspak, Donaldi i dhuron unazë Beatrix brenda shtëpisë së…

Kete Bora nuk e priti aspak, Donaldi i dhuron unazë Beatrix brenda shtëpisë së……Donald dhe Beatrix janë çifti më i përfolur i momentit e të dy bashkë ndodhen brenda shtëpisë më të famshme të Shqipërisë.

Në rrjet po qar kullon ku Donaldi i dhuron një unazë Beatrix, të cilën mesa duket e mori nga Romeo. Ajo po qëndronte me disa nga banorët e tjerë në oborr, kur papritmas vjen Donaldi, i cili i dhuron unazen, dhe kjo si duket nuk eshte aspak mire per Boren.