Këta po e fshehin : Ky është il’açi i cili shëron korron avirusin, madje është edhe i lire, thotë doktori i njohur Francez

Këta po e fshehin : Ky është il’açi i cili shëron korron avirusin, madje është edhe i lire, thotë doktori i njohur Francez.

Didier Raoult, drejtor i Institut Mesdhetar për Infe. ksionet në Marsejë eshte shprehur se vi. rusi i korrona virusit eshte gjetur prej kohesh ndaj ky eshte nje grip si te gjithe te tjeret.

Profesori thote se klorokina ishte efikas in vitro kundër këtij koron avirusi të ri dhe vlerësimi kl. inik i bërë në Kiine e konfirmoi një gjë të tillë.