Këta janë prindrit e “Mertit” në jetën reale

Aktori me talentin e madh që e ka për aktrim bënë pjesë në mesin e aktorëve më të kërkuar në Turqi. Roli i cili i hapi dyert e suksesit është i “Mertit” te seriali “Mos ma lësho dorën”,me këtë rol ai rrëmbeu vëmendjen e të gjithëve. Aktori për të qëndruar afër fansavee të tij tregohet majft aktiv edhe në rrjetin social Së fundmi aktori ka publikuar një fotografi të bukur me prindërit e tij.
Prindërit e tij janë Yigiti dhe Zeynepia,shtypenii re,klamn dhe shikojeni,foton.