Këso Pozaa Në Mes Të Prishtinës Mund Të Marrë Vetëm Reja E Remzijes

A u ka marrë mendja se edhe rejat e këngëtareve e këngëtarve tanë do të bëhen të përfolur e të famshëm.

K1ikoje re;klamn dhe shfaqen,fotot.
Ja, deri këtu ka arritur puna, saqë në fokus të mediave të jenë rejat e të njohurve, që tashmë përditë janë në krye të lajmeve rozë. Ndër rejat e këngëtareve, është edhe Gëzimja, reja e këngëtares Remzie Osmani. Gëzimja, e ka bërë publik akountin e saj në Instagramm dhe ajo poston foto kohë pas kohe. Ajo, ka pozuaar bukur edhe në mes të sheshit në Prishtinë.