Kështu dukeshin dikur, Meda dhëndërr, e Lulja nuse

Çifti famshëm i estradës Meda dhe Lulja u martuan para 11 vitesh me një ceremoni të bukur.
Arritën që për këto vite të ndërtojnë raporte mbi bazë të dashurisë, respektit e mirëkuptimit.
Çifti më simpatik i shoubizit kanë harmoni të veçantë në bashkëshortësi , në jetën e e shtëpinë e tyre. Tani disa foto jane publikuar ne rrjetet sociale dhe shikojeni se si dukeshin ata ne diten e dasmes, shtypeni re,klamn dhe menjeher hapen,fotot.