Kështu duken dhomat e fshehta nëpër aeroplanë (Video)

Kështu duken dhomat e fshehta nëpër aeroplanë. Kjo eshte met vertet interesante, pershkak se Shumë aeroplanë të tipit Boeing777 dhe 787, posedojnë shkallë të fshehta që ju qojnë në një dhomë të vogël pa dritare që gjendet mbi kabinën e udhëtarëve, në të cilën personeli mund të pushojë, flejë apo thjesht të relaksohen.
Kështu duken shkallët e shumëpërfolura spirale, per me teper shtypeni posht videeon dhe shikoni,pamjet.