Kështu dukej Belkizi, gruaja e Milot Rashicës, si gjimnaziste (Foto)

Kështu dukej Belkizi, gruaja e Milot Rashicës, si gjimnaziste..

Bekliz KeraFutbollisti Milot Rashica dhe gruaja e tij Bekliz Kera muaj më parë u bënë prindër të një djali.

Çifti i njohur i showbizit, ishte në Kosovë deri para pak javëve për ta njoftuar bebushin me familjarët e ngushtë pasi pamendia ua pamundësoi udhëtimin drejt Zvicrës.Në të mund ta kuptoni që ajo nuk ka ndryshuar pothuajse aspak nga ajo që është sot, Si ju duket juve?