Kërkon Infermieren Natën Në Maternitet, Gruaja Lehonë ‘Zgurdulloi’ Sytë Nga Ajo Që Pa…

Kërkon Infermieren Natën Në Maternitet, Gruaja Lehonë ‘Zgurdulloi’ Sytë Nga Ajo Që Pa…hape-marketingun, dhe shikoo-videon,e lajmitt.

Një grua e cila sapo ka sjellë në jetë fëmijën e saj dhe ndodhet ende në gjende d elik ate, ka kërkuar nd ihm ën e mjeke ve dhe infermiereve gjatë natës, duke qenë se nuk ndihej mirë. Siç tregon ajo, ka thirrur disa herë me zë të ulët, në mënyrë që të mos zgjonte prej gjumit gratë e tjera që ndodheshin të shtruara në të njëjtën sallë me të, por më kot, askush nuk i është përgjigjur.

Nëna e re më pas është ngritur vet nga krevati dhe ka shkuar në sallën ku supozohej se duhej të qëndronte infermierja e mamia, por ka ngelur e habitur nga ajo që ka parë. Zonja, e cila supozohet se duhet të qëndrojë në gatishmëri për të ndihm uar gratë lehonë dhe t’i kontrollojë ato herë pas here gjatë natës, ia kishte fut ur gjumit.