Keni pro bleme me trettjen? Mos blini më ila çe, por përdorni këto receta popullore…

Askush nuk i pëlqen të flasë për çështje personale sidomos për atë të kaps llëkut..

Por të gjithë kemi pro bleme të tilla herë pas here. Kapsllëku, në veçanti, mund të jetë shumë i pakëndshëm (dhe në raste të rënda, të rrezikshme.)

Nëse keni pr obleme në sistemin tretës hiqni dorë nga ilaçet në farmaci sepse ju zgjidhinin punë vetëm përkohësisht. Provoni këto metoda të mëposhtmë: Blini një stol për këmbët në tualet Disa persona (të guximshëm) vullnetarë u bënë pjesë e një studimi shkencor në të cilin shkencëtarët studiuan nëse porizcionet e uljes ndihmonin në lëvizjet e zorrëve.

Ata gjetën se pozicioni i mëposhtëm ndihmon për një zbrazje më të lehtë. Hani më shumë fibra: Rrisni seriozisht marrjen e fibrave për të promovuar rregullsinë. Raportet e përditshme të Shëndetit tregojnë se njerëzit që hanë më shumë fibra kanë më pak gjasa të kenë kaps llëk. Fusni më shumë fibra në dietën tuaj si dardha, mollë, manaferra, brokoli, karrota, fasule, bollgur, dhe fara.