Keni Ndjesi Mpirje Në Trup, Shenja Të Bardha/Kuqe Në Lëkurë Apo Rënie Flokësh? Ja Çfarë Problemii Tregojnë

Trupi dërgon sinjale dhe shfaq simptoma në varësi të problemevee të ndryshme. Është shumë e rëndësishme që ju t’i njihni këto simptomaa, në mënyrë që të dalloni dhe probleminn që keni.

Ndjesi mpirje në trup: ky kusht shëndetësoor ka të bëjë me mungesën e aciditt folik në trup ose mungesën e vitaminës B9, B6 dhe B12.Kjo lloj simptome është më së shumti e përhapur tek duart dhe tek këmbët. Nëse mpirja zgjat më shumë se disa sekonda dhe ju ndodh shpesh atëherë mund të tregojë për…vazhdo me tej duke shtyp meposht re,klamn, dhe hapet,teksti ploté.