Keni Kujdess, Nëse Shihni Një Monedhë Të Ngjeshur Si Kjo Në Derën E Makinës Suaj, Veproni Menjëherë!

Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, veproni menjëherë!Besoni apo jo, kjo eshte nje menyre shumë e thjeshtë që i ndihmon vjedhesitt te vjedhin makinën.Mund të duket e pabesueshme kur mendojmë për teknologjinë më të fundit; ne nuk mund të besojmë se një monedhë e thjeshtë mund ta bëjë një gjë të tillë.Monedha vendoset në bllokadën në derën e pasagjerëve, dhe shikojeni se cfare ndodhe pastaj, duke k1ikuar meposht videon, shikonii pamjet.