Keni kujdes! Mos pini më OKI, a e dini Çfarë i bën trupit?

Ajo funksionon duke bllokuar prodhimin e disa substancave natyrale në trup që shkaktojnë infl amacion.

Ky efekt ndihmon në uljen e ënjtjes, dhimbjeve të ndryshme dhe etheve.Para disa muajsh, Shqipëria vendosi të ndalonte shitjen e këtij ila çi pa recetën e mjekut mbi 40 miligram.

Sidoqoftë, kjo masë që ndalon përdorimin pa lejen e mjekut nuk ekziston në Kosovë dhe shitja e tij po bëhet në masë të jashtëzakonshme. Ky il aç redukton temperaturën, dhimbjen (e në veçanti atë të kokës) dhe inflam acionin.Efektet e tjera anësore.

Dob.ësim i shikimit, irr.itim të lëkurës, dep.resion, inf.lamacion të fshikëzës, ndryshime në disponim, zhurma në vesh, ulje apetiti, vështirësi për të fjetur, marramendje, djersitje e tepërt, energji e dobët, vjellje, ulçerë stomaku, anemi, lodhje të gjoksit, konfuzion, dëmtim i mëlçisë, sy të tharë, dhi/mbje syri, dëmtim të kujtesës, dhim/bje muskujsh, gjakderdhje nga hundët, vështirësi për të marrë frymë, gojë e thatë, rrahje të shpejta të zemrës dhe h umbje peshe,ditorja.