Keni Kujdes! Ko-rona, Zbulohet nje simpttom i ri i mundshem tek femijet, eshte shume i…

Tani Alarmii është dhënë nga pediatër italianë, të cilët i kërkojnë Istituto Superiore di Sanittà të ndërhyjë për të sqaruar këtë aspekt. Me hetime të thelluara për të parë nëse është në të vërtetë se jane simp-toma te kor-onavi-rusit.

Fëmijët të cilët fatmirësisht nuk preken nga sëmundja në përqindje të larta. Shumë pak raste të vde/ kjes ose formave serioze. Tani, megjithatë, ekziston një analizë e këtyre simpttomave të çuditshme që shfaqenn në gishtat e këmbëve të femijeeve dhe më pas zhdukken në dy javë.

Eshte cudi për këtë kohë të vitit. Pediatret dhe specialistë kërkojnë hetim të menjëhershëm per keto simpttoma.Eshtë e paqartë nëse këto janë shenjaa tek fëmijët asimptomatikë.Sidoqoftë, ata mund të infe-ktojnë njerëz të tjerë edhe me një ngarkesë shumë të fortë.

Të analizohet sa më shpejt të jetë e mundur kjo dukuri e cila, siç u përmend, konfirmohet në Kinë.Por edhe nga studiues francezë që raportojnë të njëjtën fenomen tek fëmijëtt.Nga njëra anë, ky fenomen nuk shqetëson pasi do të ishte një formë e butë.