Këngëtari Shqiptar I Nxjerr Të Palarat Vera Grabockës Dhe Alketës/Kanë Marrë Para Në…

KKngëtari Arkimed Lushaj i ftuar në NIN, Stresi tha se në festivalin e RTSH-së.

E ka ftuar Vera Grabocka, me propozimin për një duet, por që ajo këngë me Eli Farën nuk ka pasur mbështetjen e tij. “Të them të drejtën atë bashkëpunim e bëra pa dëshirën time. Nëse ka një person që respektoj shumë është Eli Fara, por kjo këngë erdhi kështu…si ta them….Më erdhi Vera Grabocka dhe më tha që duhet të merrja pjesë, të bëja një bashkëpunim.

Për 10 minuta ndryshoi festivali komplet. U zhdukën të gjithë. Kishte erë ky festival. Nuk kisha lidhje unë që të isha në atë festival. U bë thjesht për të mbushur xhepat ata, njëri një 500 andej, tjetri këtej dhe kaq,”– tha Stresi ndër të tjera.