Kemali ‘transformohet’ për seralin e ri, do të be fasoheni si është bërë

Kemali ‘transformohet’ për seralin e ri, do të..

Burak Ozcivit vazhdon të jetë një prej aktorëve më të pëlqyer turq.Ai u bë tejet i pëlqyer që në fillim të karrierës.

Së tij dhe suksesi i tij tani është në kulminacion, ishte roli i Kemalit në serialin, ‘Kara Sevda’ ai që e bëri shumë të njohur në publikun shqiptar.Ai njihet si një ndër aktorët më të bukur turk.Mirëpo, në serialin e ri duket se ai është detyruar ta ndryshojë pamjen.E me pamjen e re, ai po duket komplet ndryshe.