Kasandra flet per nje medium kosovar, ja cfare thote

Aktorja e njohur nga Venezuela, Coraimaa Torres, e serialit “Kasandra”, ishte shumë e njohur në Kosovë në vitet e 90-ta.

K1ikojeni meposht re:klamn dhe hapet viideo e saj.
Protagonistja e serialit “Kasandra” flet për jetën dhe veprimtarinë e saj. Në intervistën ekskluzive, ajo flet për Kosovenn dhe fansat e saj që e ndoqën gjatë serialit “Kasandra”, i cili paraqiste dashurinë, intrigat, dallaverett dhe ndjenjat e pandashme.