Kardiologuu më i mirë në Europë sugjeron dietën 5 ditore: Mënyra më e sigurtë për të humbur 7 kg

Një dietë e mirë është gjithmonë e domosdoshme për secilin nga ne.Nëse ju apo ndonjë i afërm i juaji keni probleme me mbipeshën, ne sot do t’ju tregojmë një plan të plotë dietor.Kjo dietë është konceptuar nga një kardiolog i njohur europian.Burimi kryesor i proteinave në këtë dietë janë vezët.Sigurisht mos harroni të ushtroni dhe aktivitet fizik, ja receta e tij, duke k1ikuar meposht videon,shikojeni.