Kaqurrele Dhe Zeshkane, Kështu Dukej Shkurte Fejza Vite Më Parë

Shkurte Fejza Përveç zërit të mrekullueshëm Shkurta shquhet edhe për elegancë e cila në çdo paraqitje duket e rregulluar deri në detajin e fundit.

Këngëtarja ishte një vajzë me stil edhe kur kishte qenë më e re.
Kjo shihet në imazhin e fundit që e ka hedhur në rrjetin social, ku ajo shihet e rregulluar në bazë të stilit që ka qenë atëherë, k1ikko nre’klamn dhe hapet,fotoja menjeheer.