Kaq vite pas serialit, kaq shumë ka ndryshuar Asu

Kaq vite pas serialit, kaq shumë ka ndryshuar Asu.Melisa Pamuk është aktorja që po bën bujë në kinematografinë turkee.Në publikun shqiptar ajo u bë tejet e njohur me rolin e ‘Asusë’. Pas serilait duket se ajo ka ndryshuar shumë dhe është bërë edhe më e bukur se sa që ishte, ja dhe ju sjellim disa foto qe ti shikoni se si duket ajo tani, k1ikojeni meposht re,klamn dhe menjeher,shfaqen.