Kaq shume eshte rritur Merti pas serialit, shikoni si eshte bere (Foto)

Seriali ‘Mos ma lësho dorën’ është një produkt shumë i suksesshëm i kinematografisë turke.

Ai po transmetohet edhe në publikun shqiptar ku po bëhet tejet i pëlqyer. Një rol shumë i pëlqyer në publik është padyshim ai i Mertit. Pas përfundimit të serialit duket se Merti është rritur shumë dhe është bërë edhe më i bukur.
Ja dhe disa foto te tij,k1ikko re!klamn dhe shikoji,pamjet.