Kaq shumë është rritur djali i Medës (Foto)

Këngëtari i njohur Meda është një emër i njohur në skenën muzikore, i cili me zërin e tij ka arritur që të pëlqehet nga shumë persona.
Ai është i njohur edhe familjarisht, i cili kohë pas kohe ndan moment të ndryshme me ndjekësit e saj.
Duke pozuar shpesh para femijevee të tij, Meda shfaq lumturinë që ka me ta.
Ja dhe disa foto te djalit te tij dhe shikojeni sa eshte rritur, k1ikojeni re,klamn dhe hapen,fotot.