Kapet matt, ja kush eshte i dashuri i Engjellushes (FOTO EKSKLUZIVE)

Kapet matt, ja kush eshte i dashuri i Engjellushes.Me ne fund Edhe Engjin e pamë në krahët e një mashkulli.
Është nga këngëtaret më simpatike dhe më të dashura për publikun shqiptar. Në këto ditët e lira të saj ajo ka shfrytëzuar kohën duke shkuar në vendin më të frekuentuar, në Brezovicë.
Ishte fotografia që ndau e që shihej pranë një mashkulli, i cili me gjasë të jetë ndonje…per me teper shtypenii re,kklamn dhe menjeher,hapen fotot.