Kapen “Mat” Edhe Në Jetën Reale, Kaderi Dhe Murati Të Dashuruaar Marrëzishtt

Janë dy nga aktorët e serialit tuaj të preferuar “Beni Affet”, Kader dhe Murat, të cilët kanë role pozitive në këtë serial.
Në serial ata të dy janë me tjetër kë të dashuruar, por në jetën reale po e shijojnë si është më së miri romancën e tyre.

Kader duket shumë e lumtur krahë Muratit, ashtu sikurse edhe ai krahë saj, per me teper shtypeni re’klamn dhe shfaqen,fotot.