Kane vazhduar t’iu behen rrudhat e para rreth syve, ja cfare duhet te beni menjehere

Siç është e njohur, konturi i syve është pika e parë e fytyrës në të cilën duken shenjat e para të plakjes, kjo ndodh sepse ajo pjesë e lëkurës është mjaft e hollë dhe e ndjeshme dhe gjithashtu rrezet e diellit e kane de.mtuar ate nder vite e.

Doni të eleminoni rrudhat përreth syve por nuk dini se si? Zgjidhja është nje: 50 ml vaj ulliri dhe 4-5 ka.ps.ula vitaminë E (mund ti gjeni në çdo fa.rm.aci).Aplikimi: Në 50 ml vaj ulliri shtoni 4-5 kapsula vitaminë dhe do të…per me teper k1ikoje re!klamn dhe shikoje,viideon.