Kancelarja Merkel Vjen Me Paralajmërimin E Fortë, Ja Çfarë Do Ndodhë…

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, tha se kriza e shkaktuar nga koronavirusi mbetet e rëndë pavarësisht lajmit pozitivv për zhvillimin e një vak./sine.

Gjithashtu paralajmëroi se vala e dytë e pan demisë do të jetë më e ashpër se e para, ndërsa prezantoi një raportt për mposhtjen e viru sit.

“Siç ishte rasti me gripin spanjoll, tani duhet gjithashtu të presim që vala e dytë të jetë më e ashpër dhe kjo ndodhë gjatë një periudhe me më pak fat të vitit, muajve të dimrit që do të thotë se do të duhet të merremi me këtë gjithë stinën.

Edhe nëse ka një lajm të mirë tani për vaksinat që po zhvillohen, nuk do të ketë ndonjë ndikim të rëndësishëm këtë dimër, kështu që ne duhet të vazhdojmë me masat tona paran daluese”, u shpreh Merkel.