Ka shkuar 50- vjec dhe nuk është martuar/ Aktorja shqiptare e thotë troc: Nuk më duan se jam e zonja e vetes

Ndonëse në të 50-tat, ajo është beqare dhe nuk flitet për ndonjë mashkull në jetën e saj.

E këta të fundit duan më shumë të kenë të bëjnë me femra pa shumë pretendime, pra jo si Xhejlanja dhe femrat e tjera të forta që ja dalin vetë në jetë. Aktorja duket e kënaqur me statusin e saj dhe është mjaftë e angazhuar në profesion.

Burime të afërta me aktorën thonë se është karakteri i fortë i Xhekit që i mban pak larg meshkujt.
Cila këngëtare është vajza e Xhejlane Godancit – “Buqes” së “Familjes…”? – Fresh, A e din pse nuk u martua Xhejlane Godanci – Buqja e “Familjes Moderne”?