Ka nis që 16 vjeç punon me pare, të kënaq në kre.vat burrat, 19-vjeçarja: Kam shumë klientë sa bëj 5 minuta pushim vetëm…

Një punonjëse ka ofruar në një rrëfim të sinqertë nga afër profesionit të saj në një dokumentar të ri për Channel 5.Ellie vetëm 19 vjeç nga Nottingham është shprehur se fiton gjashtë shifra në vit falë punës së saj gjatë një segmenti vetëm për të rritur.

Ajo është në këtë biznes që në moshën 16 vjeçare. Në pjesën e parë të dokumentarit ajo shfaqet në një dhomë hoteli në Mançester që kishte rezervuar për fundjavën e saj të punës.Ellie shpjegoi se nganjëherë kërkesa është aq e lartë saqë asaj i mbetet shumë pak kohë ndërmjet takimeve 15 minutëshe, për të cilat ajo kërkon,70 £.

19 vjeçarja e cila rezervon klientët e saj në internet sapo vuri këmbën në Manchester tha se e priste një natë e ngarkuar, pasi kishte marrë tashmë dy rezervime. Duke foluar para kamerës duke pritur klientin e saj të parë, ajo u shpreh.

‘Padyshim që për klientin tim të parë pamja ime është e freskët , por pasi klienti im i parë të shkojë do të më duhet ta rifreskoj sërish. Më duhet të bëj dush, të bëj një ndryshim në veshje. Mund të kem kohë vetëm 5 minuta dhe nganjëherë dhe 30, gjithçka varet nga ajo që njerëzit kanë rezervuar’.