Ka.ncerii iu përhap në çdo pjesë të trupit: Gruaja tregon si e sheroii për 4 muaj me këtë pije

Ndonëse refuzoi kimioterapinë, Cameron filloi të pinte lëng karrote në dozaa të ndryshme për çdo ditë.

Analizat, fatmirësisht treguan se ka.ncerii kishte ndaluar së përhapuri dhe se tumoorett veç se po zvogëloheshin.

Katër muaj pas kësaj, gjëndrat i ishin kthyer normalitetit dhe tummorett kishin vazhduar zvogëlimin. Pas tetë muajsh, skanimet CT treguan se ishte zhdukur krejtësisht.

Karotat janë përplot veti natyrale dhe korateni ndihmon në ndalimin e krijimit të qelizave të reja.