Ka më shumë efekt se ilacet, Mbështillen këmbën me pak letër alumini dhe do shpëtoni nga këto probleme

Teknika e mbështjelljes së këmbës dhe gjymtyrëve të tjera me letër alumini u shpiki fillimisht nga rusi Svorkstov dhe u bë shumë e njohur më vonë në mjekësinë alternative ruse dhe atë kineze. Sipas tij, letra e aluminit aktivizon qendrat e energjisë së gjymtyrëve drejt meridianit nga ku dhe kanë burimin duke neutralizuar dhimbjen. Në qoftë se keni kaluar një ditë të lodhshme dhe ju kanë vrarë këpucët veproni në këtë mënyrë:

Merrni disa fletë nga letra e aluminit dhe vendosini në ngrirje për 3-4 orë. Më pas fusni këmbët në një enë me ujë të ftohtë me akull dhe gjethe majdanozi.

Pasi ti keni fshirë butësisht mbështillini me letër alumini. Ndjesia mund të duket e çuditshme në fillim, ndaj vendosni garza ose tamponë pambuku mes gishtave, Mbajini këmbët kështu për disa orë, sipas nevojës ose mundësisë për të lëvizur diku dhe pushoni. Dhimbja dhe inflamacioni do të zhduken menjëherë dhe ju do të ndiheni më mirë.