Ka Bërë Gjithë Të Zezat/ Del Në Dritë E Shkuara E E Rrët E Djalit Që Kërkon Nuse Për Shtëpi Në Televizor..


Andi i “Perputhen” ka qene shume i rezer vuar persa i perket jetes se tij private. Ai ka treguar vetem se ka jetuar jashte dhe kur eshte pyetur se cfare punonte eshte sh tangur.Epo Andi ose ndryshe Armandi nuk paska f aj qe s’do te flase, sepse e shku ara e tij ka qene paksa e e rret.

Durresi Lajm raportonte ne 2015 se Armand Shehi ndryshe Andi ne moshen 21 vjecare eshte de buar nga zona e Bolxanos ne Itali pas nje she rri me p olic ine ku kishte p lag osur dy prej tyre. Ne.Disa ne 2015 erdhi dhe dep ort imi i tij drejt Shqiperise. Pra, Andi qe u prezantua si intelektual, paska qene rebel i madh ne adoleshence.