Ka ardhur të gjejë burre ne Përputhen, Befason Gruaja 40-vjecee zbulon cfarë i tha e bija, Gjej një…

Erlinda Ogreni është 40 vjeçare, e cila prej 7 vitesh e gjysmë është div-orcuar dhe është bërë pjesë e Për’puthen mbi40.Ajo është me origjinë nga Lushnja,ndërsa jeton në Tiranë dhe ka një biznes privaat.

Ajo ka një vajzë 12-vjeece dhe ka zbuluar në Për’puthen Prime si e komentoi e bija faktin që është bërë pjesë e këtij programi duke thënë, “Është për të qeshur. Ne jemi fanse të Për’puthen dhe ishte vajza që mështyu.

Vajza ka vite që kërkon që të kem një njohje, një lidhje.Më ka kërkuar dhe vëlla e motër në të shkuarën. Ajo insistonte dhe thashë pse jo, taprovoj.

Të njoh disa per’sona për një herë. Në jetën e përditshme është e pamundur që të ndodhë. Këtu janë disi të përzgjedhur,ditorja.